Ens resulta molt difícil destacar una cosa per sobre d’altres en el projecte Custo London, ja que va ser un projecte d’envergadura on s’havien de compenetrar al màxim nivell: el disseny, les solucions tècniques, la logística i òbviament els acabats.

Aquest projecte d’interiorisme el portem a terme amb l’equip de Dear Design, liderats per Ignasi Llauradó, qui va rebre el guardó “IDEA-TOPS 2012- 1st Prize Commrcial Space category” per aquest projecte.

El treball es divideix en 4 grups de mobiliari:

Parets murals compostos per entramats de panells horitzontals irregulars formant volums tridimensionals que alhora suportaven prestatges mòbils.

Dues capes revestit superior a tot el perímetre fins a 8m combinant dues textures diferents de laminats Oberflex, amb trobades corbades i a diferents nivells.

Conjunt de mobiliari realitzat en capes de MDF de 25mm amb reculats intermedis de 25mm realitzant cares amb pendents inclinades.

Parets corbades lacades formant emprovadors a la part central. Es van realitzar les unions entre portes i panells en formes angulars i corbades creant entre ells un conjunt de forma irregular.

Photography: Jonathan Richards- Picture Studios Ltd